Spreker

 

Wil jij ook Annemarie’s senior perspectief en visie op jouw event of lezing?

Let’s speak up

Zoek je een spreker die op een motiverende en inspirerende manier haar publiek weet te boeien? Dan kom ik graag mijn kennis delen.

Ik spreek met passie en plezier over diverse onderwerpen, zoals:

Work on your terms

Als ik met een stoffer en blik in de draaideur van een bedrijf zou gaan staan … Mens, wat zou ik dan veel persoonlijkheid, talenten en drive opvegen. Die allemaal niét mee naar binnen zijn gegaan. Doodzonde. Op basis van mijn eigen ervaringen in 3 grote multinationals praat ik over mens zijn én blijven in een grote organisatie. En hoe een organisatie geen machine is, maar een web van menselijke relaties. Hoe werk je vanuit je eigen kracht en talenten in omgevingen waar al veel vast staat? Hoe maak je van werk een plek to thrive, rather than survive?

Macht en invloed

Na 20 jaar ervaring in bedrijven weet ik als geen ander: macht doet mee. Het is overal en wordt vaak geassocieerd met iets lelijks, donkers. En toch maakt het ook veel mogelijk. In deze talk neem ik je mee naar de wereld van macht en invloed. We zullen kijken naar de positieve kant van macht, en ook naar de donkere kant die er soms mee gepaard gaat. En we onderzoeken zowel je eigen kracht als die van anderen. Het doel is om je een dieper inzicht te geven (en misschien je kijk een beetje te veranderen…) om je te helpen effectiever te zijn in machtsverhoudingen en situaties.

Teaming

In deze talk neem ik je mee op een verrassende reis langs mijn favoriete inzichten op het gebied van teams.  Omdat teams zoveel ingezet worden in organisaties is er een beeld dat iedereen ‘wel weet hoe dat moet’ – lid zijn van een team. Dat is een grove overschatting. Het is helemaal niet makkelijk om een team zijn, te vormen en blijven. Ik breek een lans om af te stappen van het ‘statische’ perspectief van een team.  En laat je zien hoe je met ‘teaming’ er een hyperintelligent team bouwt. Een team waar het stroomt – en teamleden elkaar tot grote hoogte brengen.

How to talk to … adults

Je begint vaak te praten vanaf het moment dat je 1 jaar bent. Daarna neemt iedereen voor vanzelfsprekend aan dat je ze wel kan voeren; goede gesprekken. Maar is dat wel zo? Gesprekken zijn verschoven naar het centrum van hoe we zaken gedaan krijgen. En daar is zoveel nog te winnen. De kwaliteit van je gesprekken bepaalt de richting die je opgaat, en de impact en verbinding die je maakt. Ik vertel je hoe.

Bovengenoemde talks zijn slechts een greep uit onderwerpen waar ik over kan – en wil – spreken. Benieuwd waar ik nog meer over kan vertellen?

Boek mij als spreker

Mijn talks variëren van 15 min tot 45 minuten en de inhoud is in overleg. Ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, maar laat daarnaast ook zien welke lessen je hieruit kunt halen. Zodat iedereen het in zijn of haar eigen situatie kan toepassen.

Wil je dat ik een keer bij jou kom spreken? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ga graag met je in gesprek!

Boek mij als spreker